werkplaats 1

Workshop

Het is op het ogenblik niet mogelijk om workshops te bespreken omdat wij in onze werkplaats niet de 1.5 meter regel kunnen garanderen. 

 

Relatieringen maken

Geef jullie relatie een diepere betekenis en maak elkaars ring.

Het is mogelijk om bij ons zelf jullie eigen relatie- trouwringen te maken. Dit gaat natuurlijk op afspraak. We gaan dan eerst samen aan tafel om door te nemen wat jullie wensen zijn en kijken of jullie ontwerp technisch uitvoerbaar is. Dit gebeurd voordat jullie komen zodat bepaald kan worden wat en hoeveel materiaal aan geschaft moet worden.  De prijs van een paar trouwringen wordt hoofdzakelijk bepaald door het gewicht . De tijd die jullie nodig hebben voor het maken van de ringen is ongeveer 6 tot 8 uur.  

Workshop

Samen met een vriendin, vriend, collega of familielid een ring hanger of oorsieraden maken ook dat behoort tot de mogelijkheden. We hebben voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Heb je zelf een idee en past het in het tijdsbestek te maken dan kan dat natuurlijk ook. We beginnen om 10 uur en werken dan tot de lunch. De lunch wordt gebruikt bij een locale lunchroom en is bij de prijs inbegrepen. Na de lunch gaan we het sieraad afwerken. Je zal rond twee uur klaar zijn. Er zal nog voldoende tijd overblijven om een mooie wandeling door ons prachtige Brielle te maken, wat zeker de moeite waard is.